ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Més de 300 padrines i padrins competiran en els segons Jocs de la Gent Gran

www.andorradifusio.ad

El 16 i 17 de juny, més de 300 padrins i padrines competiran en tretze disciplines en els segons Jocs de la Gent Gran. Enguany el comú d'Andorra la Vella és l'encarregat d'organitzar-los, amb el suport del COA i la Federació d'Associacions de gent gran.

Més de 300 persones participaran, el 16 i 17 de juny, als segons Jocs Esportius de la Gent Gran. Ja fa tres anys de la primera edició i enguany Andorra la Vella s'erigeix com a parròquia amfitriona, en tant que també concentra una tercera part dels més grans de 60 anys del Principat.

La cònsol, Conxita Marsol, posa en relleu que "la gent gran cada vegada és més jove perquè té molta activitat i des dels comuns els organitzem moltes accions". "Això fa que siguin més autònoms i es relacionin més entre ells".

Els jocs tenen el suport econòmic del COA, que els patrocina a través d'una ajuda que rep de Solidaritat Olímpica. El vicepresident del primer comitè, Jordi Cerqueda, està convençut que tindran continuïtat i els compara amb els Jocs dels Petits Estats per la convivència entre les persones de les diverses parròquies.

Durant dos dies, els padrins i padrines competiran en modalitats com gimnàstica, atletisme, dominó o escacs.

Des de la Federació d'Associacions de gent gran destaquen els beneficis d'una activitat física moderada i permanent per a la gent gran.

A banda de la millora física i mental, també cal tenir en compte la cohesió social entre tots els participants i la satisfacció de les famílies.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Romagosa-Arxiu RTVA

Comparteix: