"Té més el que dona que el que rep"

www.andorradifusio.ad

Té més el que dona que el que rep. És el lema que mou el programa Jove Voluntariat lector que després de dotze anys segueix creant esperit altruista entre els alumnes. Hem estat en un acte a Àgora Internacional on han rebut els diplomes i han compartit una estona amb tres residents del Cedre. 

Després de l'escola alguns dels alumnes d'Àgora Internacional fan voluntariat al Cedre, per exemple, tocant el piano com ha fet la Gal·la. Altres llegeixen poesia o expliquen acudits. Però al llarg de l'any gran part del contacte que han tingut és la d'intercanviar conversa. Des del centre, agraïts. "M'han llegit cartes, hem fet videoconferències", explica una de les residents del Cedre. I complementa dient que: "és la millor feina que poden fer."

I els alumnes, molt satisfets. "És una manera per estar amb els avis". "Ells mateixos s'adonen que donant reben més", explica la directora d'Àgora Internacional, Clara Pintat. Precisament, el lema del programa és 'té més el que dona que el que rep'. Tan clar ho tenen que molts d'ells ja fan altres voluntariats o en començaran de nous al curs vinent.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Perú accepta les explicacions del Govern sobre els treballadors afectats L'APDA portarà a Europa les "ingerències" del Consell General