ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Més senyalització, facilitats en publicitat i venda creuada, propostes de Desperta Laurèdia per impulsar el petit comerç de Sant Julià

www.andorradifusio.ad

Els comerços de Sant Julià de Lòria són petits i de proximitat. Des de la minoria de Desperta Laurèdia, consideren que se'ls ha de prioritzar més. Per això proposen diverses estratègies que puguin tenir una repercussió directa en la seva activitat. 

La minoria comunal de Sant Julià de Lòria considera que les fires i activitats que es fan puntualment a la parròquia no són suficients per dinamitzar el petit comerç i que cal pensar estratègies que tinguin una repercussió més directa.

Algunes, asseguren, es podrien implantar ràpidament, com ara millorar la senyalització de llocs d'interès o facilitar la publicitat de comerços i restaurants quan hi hagi esdeveniments. També veuen essencial fomentar la venda creuada.

"Em refereixo al fet que quan una persona va a un comerç i fa una despesa, se li pugui donar un val de descompte i pugui gastar-lo en un altre comerç"

M. Àngels Aché, consellera minoria Desperta Laurèdia Comú Sant Julià de Lòria 

Desperta Laurèdia insisteix a embellir la zona del parc del Prat Gran, per tal d'ajudar a dinamitzar la part alta de la parròquia. 

"De comerços pot semblar que se n'obren, però no són comerços que puguin generar moviment a dins la parròquia. Em refereixo a comerços a peu de carrer. Si mirem al barri de Rocacorba, es poden comptar més de deu establiments que estan tancats i no tenen intenció d'obrir. I són aquest tipus de comerços els que ens interessen per generar creixement econòmic".

Una altra acció que ajudaria a impulsar el teixit comercial lauredià, segons la minoria, seria reactivar l'associació de comerciants. 

Informa: Judith Sáez - Laura Massegú
Imatges: Andreij Cristancho - Arxiu RTVA

Comparteix: