El MoraBanc Andorra es passeja a El Parque d'Albacete (63-93)

El MoraBanc Andorra, invicte a la LEB Or, ha sumat la tercera vic

El MoraBanc Andorra, invicte a la LEB Or, ha sumat la tercera victòria consecutiva en aquest inici de temporada després de derrotar a domicili el Bueno Arenas Albacete, un nouvingut a la categoria, per un contundent 63 a 93. Malgrat el 22-11 de sortida, el conjunt tricolor reaccionaria en el segon quart i acabaria fent valer la seva superioritat amb un 15/28 en triples. A destacar els 21 punts de Czerapowicz (5/7 en triples) o els 20 punts de Maric, tots dos MVP del partit amb un 22 de valoració.

El MoraBanc Andorra segueix sumant per victòries els partits disputats a la LEB Or. Tres jornades, tres victòries. Després de TAU Castellò i Alega Cantàbria, el Bueno Arenas Albacete, que en la seva estrena derrotaria l’Oviedo per 46 punts de diferència (88-42), ha estat l’última víctima del conjunt tricolor.

I això què el MoraBanc Andorra començaria a remolc. Desencertat, patint en defensa i en el rebot davant d’un Bueno Arenas Albacete més intens, el conjunt tricolor aniria cedint terreny fins al punt de veure's onze punts a baix en el marcador (22-11). Però un 0-5 de parcial en els últims instants amb un triple final de Johnny Dee aproparia els tricolor (22-16).

La reacció del MoraBanc no s’aturaria aquí. Des de la defensa, controlant el rebot i amb bones transicions ofensives, el conjunt de Natxo Lezkano, amb un parcial acumulat de 0-15 (22-26), es faria amb el control absolut del partit. Amb Marin Maric de protagonista un dia més fent mal sota les cistelles, i amb una aportació ofensiva molt repartida, el MoraBanc seguiria ampliant les diferències arribant al descans amb una renda de catorze punts gràcies a un triple final de Micah Speight. 11-31 de parcial per a un 33-47 en el global.

En la represa el MoraBanc Andorra seguiria controlant el partit amb els punts d’un inspiradíssim Chris Czerapowicz i la contundència de Felipe Dos Anjos però el Bueno Arenas Albacete no estava disposat a regalar la victòria i de fet, una reacció local des del triple amb l’aportació de Gerard Blat aproparia el conjunt castellà fins als set punts de diferència (51-58) en la recta final del tercer quart. Però l'aparició de Johnny Dee tornaria a deixar les coses en el seu lloc. Parcial de 0-11 (51-69) per afrontar l’últim quart amb més tranquil·litat. De fet, amb el vent a favor, amo absolut del partit, el MoraBanc Andorra aprofitaria l’últim quart per arrodonir la festa al pavelló El Parque d’Albacete arribant als trenta punts de diferència i seguir així amb pas ferm en aquest inici de temporada (63-93).

El proper partit del MoraBanc Andorra, quarta jornada de lliga, serà el dissabte 22 d’octubre (18:30h), a la Bombonera, contra el Càceres, en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Imatge: Bueno Arenas Albacete

El femení del CV Encamp s'estrena a casa amb una victòria clara contra el Santpedor (3-0) El MoraBanc suma la tercera victòria en tres partits a la pista del Bueno Arenas Albacete (63-93)