El MoraBanc suma la tercera victòria en tres partits a la pista del Bueno Arenas Albacete (63-93)

El MoraBanc continua comptant els seus partits per victòries a LEB Or. L'equip de Natxo Lezkano s'ha imposat amb autoritat aquesta tarda a la pista del Bueno Arenas Albacete per 63 a 93 i es manté al capdavant de la classificació.

L'Albacete Basket havia apallissat l'Oviedo en el debut davant l'afició i ha sortit a la pista amb ganes de repetir gesta davant del MoraBanc. Amb intensitat i una defensa molt agressiva, els manxecs han tancat el primer quart per davant, 22 a 16. L'equip de Natxo Lezkano s'ha posat la granota de feina i ha capgirat el marcador amb un parcial de 0 a 15 en el segon quart. Els tiradors han començat a veure cistella amb facilitat i els tricolors han arribat al descans amb 14 punts de renda, 33 a 47.

L'Albacete no ha abaixat els braços i a la represa s'ha acostat per sota dels 10 punts, però el MoraBanc ha reaccionat i ha tancat el tercer quart amb 18 punts de renda, 51 a 69. Com ja van fer contra el Cantàbria, els de Lezkano han mantingut la intensitat fins al final sense mirar el marcador i han ampliat l'avantatge fins als 30 punts, 63 a 93

Czerapowicz, amb 21 punts i 6 rebots, i Maric, amb 20 punts i 4 rebots, han estat els jugadors més valorats del MoraBanc, que continua invicte després de tres jornades.

Dissabte vinent els andorrans rebran el Càceres al Poliesportiu.

Imatges cedides per la Federació Espanyola de Bàsquet

El MoraBanc Andorra es passeja a El Parque d'Albacete (63-93) Eder Sarabia: "El més normal és que si juga l'Alavés contra l'Andorra, de 100 vegades, 98 guanyi l'Alavés"