El MoraBanc Andorra reacciona en gran destrossant el Movistar Estudiantes (85-51)

El MoraBanc Andorra, líder de la LEB Or, continua fent pas

El MoraBanc Andorra, líder de la LEB Or, continua fent passos cap a l'ascens directe a l'ACB després de sumar aquest dissabte la 23a victòria de la temporada derrotant el Movistar Estudiantes per un contundent 85-51 en un partit condicionat pel 19-3 al final del primer quart i el 44-19 al descans. Felipe Dos Anjos, MVP amb 20 punts, 4 rebots i un 25 de valoració.

Després de sumar la tercera derrota de la temporada a Lleida, amb un coixí d'una sola victòria respecte el segon classificat, el MoraBanc Andorra necessitava redreçar el seu rumb. A casa, on l'equip continua sumant els partits per victòries, els de Natxo Lezkano no es poden permetre cap ensopegada i menys en aquest tram de la temporada sabent tot el que hi ha en joc. Davant el Movistar Estudiantes, rival de la part alta de la classificació, els tricolor farien un pas més cap a l'objectiu final. Queden vuit finals per davant.

El MoraBanc Andorra sortiria per feina. Jugant al contraatac amb una direcció magistral de Rafa Luz i els punts inicials de Marín Maric, l'equip de Lezkano agafaria les primeres diferències del partit davant un Movistar Estudiantes molt desencertat. Amb una gran feina defensiva i trobant els interiors en atac, els locals anirien ampliant les diferències arribant a tenir un +16 al final del primer quart (19-3).

El MoraBanc, dominador absolut del partit, arribaria a tenir un 27-5 a l'inici del segon quart gràcies al seu encert exterior però el conjunt estudiantil despertaria també des del triple. Un 3-11 de parcial (30-16) obligaria a Natxo Lezkano a parar el partit però els seus tornarien a agafar les regnes gràcies a l'encert de Tobías Borg i a un reaparegut Micah Speight. Al descans, excepcional primera meitat del MoraBanc davant un Movistar Estudiantes absolutament perdut (44-19).

Però el MoraBanc Andorra, fins i tot tenint el partit sentenciat, no afluixaria en la segona meitat. El Movistar Estudiantes, a la desesperada, intentaria entrar en el partit i posar nerviós als locals amb una zona però el MoraBanc, movent bé i ràpid la pilota, sempre trobaria resposta en atac. A destacar l'actuació de Felipe Dos Anjos. Amb un 66-35 al final del tercer quart, els últims deu minuts del partit es convertirien en un mer tràmit per a un MoraBanc Andorra que continuarà liderant l'ACB en solitari a vuit jornades per al final (85-51).

La propera cita del MoraBanc Andorra serà el proper dimecres a la pista del Leyma Corunya (20:30h), un altre rival de la part alta. El partit es podrà seguir en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Imatge: Dani Catalán-BCA