ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La música al carrer clou l'Andorra Sax Fest

www.andorradifusio.ad

Diada de festa al carrer amb la quarta edició del Walking Sax Fest, cridant l'atenció dels turistes que aquests dies farceixen les avingudes centrals. Amb aquesta trobada, l'Andorra Sax Fest posa punt final a una nova edició que l'organització qualifica d'èxit.

Música de banda i molta festa aquesta tarda a l'avinguda Meritxell. La quarta edició del Walking Sax Fest ha aplegat curiosos i fidels de la trobada, que repeteixen any rere any.

Aquesta vegada la trobada ha comptat amb la presència de dues bandes: Always Drinking Marching Band, procedents de Barcelona i Bandarra Street Orkestra que venen des de Tarragona. A diferència d'edicions passades no hi ha concurs i la trobada és un festival que mostra la millor música de banda al carrer. L'esdeveniment ha servit per tancar l'Andorra Sax Fest d'enguany i fer-ho fora dels escenaris convencionals.

Ja pensant en l'edició de l'any que ve, l'organització assegura que ja treballa per oferir encara més festa i diversió, amb la presència de més grups.

Infoma: Miquel Margalef-Sergi Expósito
Imatges: Kevin Ribeiro-Anna Ginestà

Comparteix: