El músical Grease triomfa a Sant Julià de Lòria

www.andorradifusio.ad

Èxit absolut de la representació del musical "Grease" a Sant Julià de Lòria. Amb l'auditori totalment ple, l'organització de l'espectacle ha decidit programar una segona funció, seguit de l'estrena.

Faltaven 30 minuts per a l'inici de la representació i ja hi havia una llarga cua de gent esperant per entrar. Expectació màxima per veure el resultat de la segona edició del taller de teatre musical del Laboratori de les Arts. Valoració molt satisfactòria del treball realitzat fins i tot abans de veure'n el resultat. Verònica Pérez, una de les directores coreogràfiques, ha dit que el treball ha estat "molt gratificant". Pérez ha explicat que amb molt poques sessions "hem pogut fer una adaptació amb cara i ulls" i ha destacat l'esforç i el treball de tot el grup. La coreògrafa també ha reconegut que, quan els veia assajar, li entraven ganes de pujar a l'escenari. "Veus que s'ho passen tan bé i que el treball ha estat tan 'xulo', que t'animen i et conviden a compartir-ho amb ells", ha conclòs, i no ha amagat que ja tenen idees sobre la taula pel proper musical.

Una trentena d'actors aficionats, d'edats ben diverses, s'han posat a la pell del Danny, la Sandy i la resta de joves que protagonitzen el musical. Un experiència molt enriquidora per a tots. Entre els actors i actrius que han pujat al damunt de l'escenari hi havia la Roser Vilabrú, de 72 anys, que ja va participar a la representació dels Pastorets i que ha gaudit molt de l'experiència. "A la meva edat, veure'm amb tanta joventut, m'he fet 10 anys més jove", ha dit Vilabrú, que es queda amb el companyerisme i l'ambient que s'ha creat en els assajos. "Al pròxim també m'apunto", ha assegurat en declaracions als mitjans l'actriu més veterana del grup.

Clàudia Borràs, en el paper d'una de les 'Pink Ladies', ha explicat que va decidir apuntar-se amb uns quants amics més, després d'acabar les representacions dels Pastorets, ja que tenien ganes de començar una nova aventura. Borràs defineix l'experiència de "molt enriquidora", especialment per les idees i vivències que han compartit entre tot el grup. En el seu cas, no havia fet mai cant abans i ha assegurat que "hem après moltíssim". En una línia similar, Grau Bergara, el jove que s'ha posat en el paper de Danny Suko, ha definit l'experiència de "brutal". En el seu cas, ha reconegut que no havia fet mai teatre ni cant abans d'aquesta obra.

Després d'haver omplert les més de 400 butaques de la sala, l'organització ha decidit programar una segona funció, immediatament després de l'estrena, per tal que tota la gent que s'havia quedat a fora també pogués gaudir del musical i el treball realitzat per l'Escola Líquid Dansa i l'Animal Escola de Teatre. Un nou repte de dansa i música i cant en directe que ha superat totes les expectatives. L’Espai de Música Moderna han estat els encarregats de posar la veu a les cançons, amb una música que ha interpretat en directe el grup Madretomasa per aquest homenatge a Grease, un de les pel·lícules musicals més populars de la història que enguany celebra els 40 anys de l'estrena .

Informa: Laura Massegú
Imatge: Hèctor Romance

Comparteix:

Primers vols a Palma i Madrid amb la companyia andorrana TSA 'Print This Valley', joves que comparteixen la passió per la il·lustració