ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Neilson confirma que deixa Alguaire i no portarà els 10.000 esquiadors britànics previstos

www.andorradifusio.ad

El majorista de viatges Neilson ha confirmat que deixa d'operar a l'aeroport de Lleida-Alguaire per la impossibilitat de trobar proveïdors de vol alternatius a Thomas Cook. La companyia vol centrar les operacions a Tolosa, però no s'arribarà als 10.000 esquiadors britànics esperats aquesta temporada.

La fallida de Thomas Cook i la impossibilitat de trobar proveïdors de vols xàrter alternatius, com es proposaven, han portat el majorista de viatges Neilson a cessar les operacions a l'aeroport Lleida-Alguaire, on era previst que aquest hivern aterressin uns 10.000 esquiadors britànics amb destinació a Andorra.

Fonts de la companyia lamenten haver de prendre aquesta decisió després de sis anys de treballar a l'aeroport lleidatà.

L'opció que preveuen ara és crear un programa amb base a l'aeroport de Tolosa. Les mateixes fonts confirmen que no s'arribarà al volum de turistes previst aquest hivern, tot i que encara no s'aventuren a donar cap xifra.

Caldrà esperar unes setmanes per fer-ho. Neilson assegura que l'impacte de la fallida de Thomas Cook és més gran del que s'esperava inicialment, però referma el seu compromís amb la destinació Andorra i assenyala que continuarà portant uns quants milers d'esquiadors britànics.

En aquest sentit anuncia que participaran a la fira London Ski Show a final de mes per atreure turistes del mercat britànic i irlandès. 

Informa: Sergi Cano

Comparteix:

3.231.220.225