ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El nomenament dels dos nous notaris Jordi Junyer i Jordi Paris permetrà al sector agilitar el servei i encarar el futur amb més tranquil·litat

www.andorradifusio.ad

El nomenament de dos notaris fa que el sector encari el futur amb més tranquil·litat. Així ho ha assegurat Joan Carles Rodríguez Miñana, president de la Cambra de Notaris, que afegeix que han quedat enrere els problemes que va causar la baixa d'un d'aquests professionals.

Els exbatlles Jordi Junyer i Jordi Paris són oficialment els dos nous notaris del Principat i el nombre total d'aquests professionals liberals puja a 5. Segons el president de la Cambra de Notaris, Joan Carles Rodríguez Miñana, ja poden donar un servei òptim. "El fet que hi hagi dos notaris més que preparats que se sumen als tres actuals dona més possibilitats i ventall d'elecció a l'usuari".

Entre altres coses, aquests nomenaments serveixen per cobrir la baixa d'un d'aquests professionals liberals, fet que agilitarà més el servei que ofereixen. "El fet d'obtenir l'accés directe al protocol Estanyol ha ajudat als usuaris, al país i als notaris, que tindran accés a 73.000 instruments públics", ha indicat Miñana.

Els dos nous professionals han passat un període de formació i prova força exhaustiu.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Desirée Sala

Comparteix: