ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Tony Lara, Montse Altimiras i Facu Santana exposaran a l'espai virtual de la Federació de Fotografia

www.andorradifusio.ad

La Federació de Fotografia vol donar un impuls al seu espai virtual amb exposicions temporals. Tony Lara serà un dels primers fotògrafs convidats a exposar-hi. A més, l'entitat vol promocionar-se entre els amants del gènere per participar en biennals i cites internacionals amb només un clic.

'fandfoto.com' vol ser el lloc de trobada dels amants de la fotografia a Andorra. A hores d'ara hi ha una quinzena d'aficionats que atrets pel camí professional participen en molts dels esdeveniments que es proposen com les biennals que es convoquen arreu del món. "Representa a tots els fotògrafs d'Andorra en activitats exteriors a la vegada que dona a conèixer el país que, encara que sigui petit, té molt bons fotògrafs", explica el membre de la Federació, Ricard de la Casa.

Un altra de les novetats que inclourà a partir d'ara és la participació dels fotògrafs del país en exposicions virtuals com la que Tony Lara inaugurarà el 15 d'abril, una lectura divertida a través de l'objectiu del professional que amb paciència o per casualitat troba instants únics que reinterpreten escenes quotidianes, com una parella de cantants davant d'una publicitat que invita al silenci o dos operaris amens a l'atenta mirada de la model d'un cartell.

Tony Lara no és l'únic fotògraf que passarà per l'espai de la galeria. També hi seran convidats Montse Altimiras i Facu Santana. Abans es farà una convocatòria per participar a la festa de la  multiculturalitat d'Andorra la Vella per fer-ne una mostra que s'allargarà fins a les portes de l'estiu.

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Fandfoto.com i  cedides per Tony Lara

Comparteix:

34.239.150.57