Una norantena de persones pedalen a favor d'Unicef

www.andorradifusio.ad

La segona edició de la pedalada solidària en benefici d'Unicef celebrada aquest dissabte a la tarda ha recaptat més de 2.100 euros, a falta de tancar el recompte definitiu. La xifra, superior a la de la primera edició, es destinarà al projecte educatiu que l'ONG promou a Bhutan.

Roba d'esport, aigua i molta energia. La Master Class Solidària CapiCor per a la infància, organitzada conjuntament per Unicef, el MoraBanc i Caldea, ha aplegat una norantena de persones que han invertit el dissabte a fer esport i contribuir a una bona causa. I és que l'objectiu era ben clar: pedalar fins a Bhutan.

Organitzada pels monitors Juan Pablo Gobbi i Pilar Martínez, la sessió ha tingut una durada de 90 minuts, que equivalen gairebé a dues sessions de spinning. A falta de tancar el recompte amb les donacions de la fila 0 d'última hora, la recaptació ja ha superat els 1.700 euros de la primera edició. D'aquesta manera, l'organització supera l'objectiu marcat inicialment.

Diumenge, en canvi, el panorama del poliesportiu serà molt diferent. Les bicicletes estàtiques donaran pas al joc del Morabanc contra l'Estudiantes en el partit de la Lliga ACB.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

Canillo preveu incrementar el parc de pisos de lloguer a costa dels habitatges d'ús turístic Infants i pares participen en una sessió de ioga solidari