ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La nova escola bressol del Pas de la Casa preveu obrir aquesta tardor

www.andorradifusio.ad

L'edifici de la nova escola bressol del Pas de la Casa encara la darrera fase d'obres i la previsió és tenir-lo enllestit amb l'entrada del nou curs escolar. En total s'hi han destinat 6 milions d'euros i acollirà també la ludoescola i l'Espai Jovent.

Aquesta tardor, el Pas de la Casa tindrà enllestida la nova escola bressol. Unes instal·lacions de més de 2.500 metres quadrats que arriben per donar un nou espai lúdic a infants i jovent. L'edifici, que es va començar a construir el 2018, té tres grans plantes amb espais pensats per captar llum i oferir una estètica industrial. 

La planta de dalt estarà destinada als més petits, als infants fins a 3 anys. És per això que les aules tindran espais amb lavabos, piques per rentar-se les mans i sales perquè els nens puguin fer migdiada. L'espai és diàfan i agafen especial rellevància les finestres per captar el sol a l'hivern.)

La planta inferior estarà reservada al Llaç i a l'Espai Jovent. L'objectiu del comú, que s'ha passat aquest matí per veure les instal·lacions, és acollir més d'un centenar d'infants fins a 12 anys, ha explicat la cònsol major, Laura Mas. 

En total, el comú hi ha destinat 6 milions d'euros i la previsió és tenir-la totalment enllestida a l'octubre. Cal destacar també que al costat de l'espai s'ubicarà un nou skate park i una zona de jocs amb gronxadors i tobogans. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatge: Nil Forcada

Comparteix: