"Rambles de la vida", l'últim llibre de poesia de Manuel Montobbio 

www.andorradifusio.ad

Quatre anys després dels atemptats de Barcelona Manuel Montobbio torna a Andorra per presentar un llibre que va néixer aquí en el seu paper d'ambaixador d'Espanya i que ara des de la vessant d'escriptor vol compartir amb molts lectors que aquell dia van pensar en les Rambles i en l'horror que s'hi va viure.

Aquell 17 d'agost del 2017 ell era ambaixador d'Espanya a Andorra. En el seu paper diplomàtic va encapçalar un minut de silenci i va escriure les primeres paraules del llibre de condol. 

Els atemptats de Barcelona van canviar la manera de mirar i viure les Rambles però en el record de molta gent hi havia una vida com la que Manuel Montobio reviu i recull en un seu últim llibre. 

Són testimoni d'una llum que vers a vers pretén despertar en la consciència col·lectiva el paper del que anomena les rambles de la vida. Però Montobbio també invoca la figura poètica dels àngels per trobar resposta a l'origen de l'horror. 

'Rambles de la vida' ja és a les llibreries d'Andorra per contribuir a la memòria col·lectiva d'un dels espais més simbòlics de la Ciutat Comtal. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna  Romagosa 
Imatges cedides: Comissió Europea 

Comparteix:

Les sessions del judici de BPA acaben aquesta setmana encallades en la declaració de Joan Pau Miquel La nova escola bressol del Pas de la Casa preveu obrir aquesta tardor