ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

"Rambles de la vida", l'últim llibre de poesia de Manuel Montobbio 

www.andorradifusio.ad

Quatre anys després dels atemptats de Barcelona Manuel Montobbio torna a Andorra per presentar un llibre que va néixer aquí en el seu paper d'ambaixador d'Espanya i que ara des de la vessant d'escriptor vol compartir amb molts lectors que aquell dia van pensar en les Rambles i en l'horror que s'hi va viure.

Aquell 17 d'agost del 2017 ell era ambaixador d'Espanya a Andorra. En el seu paper diplomàtic va encapçalar un minut de silenci i va escriure les primeres paraules del llibre de condol. 

Els atemptats de Barcelona van canviar la manera de mirar i viure les Rambles però en el record de molta gent hi havia una vida com la que Manuel Montobio reviu i recull en un seu últim llibre. 

Són testimoni d'una llum que vers a vers pretén despertar en la consciència col·lectiva el paper del que anomena les rambles de la vida. Però Montobbio també invoca la figura poètica dels àngels per trobar resposta a l'origen de l'horror. 

'Rambles de la vida' ja és a les llibreries d'Andorra per contribuir a la memòria col·lectiva d'un dels espais més simbòlics de la Ciutat Comtal. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna  Romagosa 
Imatges cedides: Comissió Europea 

Comparteix: