L'obertura del Pont Tibetà i el Roc del Quer han començat amb força i hi ha més moviment al poble

www.andorradifusio.ad

L'obertura del Pont Tibetà i el Roc del Quer ha començat amb força i hi ha fet que hi hagi més moviment al poble. Els comerciants han vist un increment de turisme. L'any passat van augmentar la seva facturació fins a un 20%. 

El Pont Tibetà torna a encetar una altra temporada. Com afecta aquesta obertura als comerços de Canillo? 

Molts constaten que des del moment de l'obertura, ja "s'ha notat l'augment de turistes". I afirmen que estaven esperant el moment "amb candeletes".  De fet, fins i tot proposen: "obrir-lo durant tot l'any". 

El Pont Tibetà i el Roc del Quer van rebre, la primera temporada, 100.000 visitants. Aquesta afluència de turisme va beneficiar molt el sector del comerç de Canillo. Tant que, com afirma el cap de dinamització turística i cultural de la parròquia, Francesc Oriol, els comerços "van augmentar la facturació en una franja del 5 al 20%."

Fins al mes de novembre es podrà gaudir d'aquests dos atractius turístics. Que ja formen part dels principals emblemes del país

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix:

Nou èxit de la segona caravana solidària de Creuem Fronteres als camps de refugiats, que ara pensa en com desencallar l'acollida d'infants sahrauís a l'estiu El Grup Folklore Casa de Portugal celebra el 27è aniversari amb una tarda d'activitats culturals tradicionals