Obre fins el 31 d'agost el telecabina del Pas que porta a l'estany de les Abelletes

El telecabina Pioners, ubicat als peus de les pistes d'esqu&i

El telecabina Pioners, ubicat als peus de les pistes d'esquí del Pas de la Casa, obrirà també durant l'estiu. Una acció que s'impulsa des de l'associació Iniciativa Publicitària amb la col·laboració de Saetde, per dinamitzar l'oferta d'activitats a la localitat del Pas durant els mesos estivals. El giny romandrà obert fins al 31 d'agost i permet accedir, per 1 euro, fins a l'estany de les Abelletes. Allà els visitants també podran prendre alguna cosa de beure i menjar. La decisió s'ha pres després de valorar la viabilitat de la seva obertura i partint també de com va anar l'estiu passsat, quan es va obrir per primera vegada.

Saetde, després d'arribar a un acord amb els comerciants del Pas de la Casa (agrupats dins l'associació Iniciativa Publicitària), ha obert per segon estiu consecutiu el telecabina Pioners, que surt des dels peus de l'estació i connecta fins a l'estany de les Abelletes. Es tracta d'una acció reclamada pels comerciants com a mesura per dinamitzar l'estiu de la localitat. A més, romandrà obert també el servei de restauració que hi ha a tocar del llac, perquè els visitants puguin menjar i beure alguna cosa abans de tornar a baixar.

L'estiu passat es va fer la prova pilot de mantenir obert el giny i, finalment, i veient el resultat, s'ha decidit repetir l'acció aquest 2018, concretament fins el 31 d'agost. L'horari d'obertura serà de 10 a 15 hores el juliol, ha informat el president de la Iniciativa Publicitària, Jean-Jaques Carrié, i la intenció és canviar-lo d'11 a 16 hores a l'agost.

Per tal de portar el màxim de visitants al telecabina, Iniciativa Publicitària ha tirat endavant una acció per la qual amb el tiquet de compra d'un supermercat del Pas el client obté una invitació per a dues persones per adquirir una beguda a les Abelletes. "Volem que la gent es quedi tot el dia al Pas", ha reivindicat Carrié.

El que no es promocionarà aquest estiu, perquè no ha tingut el retorn esperat, és l'opció de poder pujar al giny amb la bicicleta. En canvi, s'ha rebaixat el preu del viatge, dels 5 euros a 1 euro.

Paral·lelament a aquesta activitat d'oci estival, també s'estan promocionant les activitats de senderisme amb guia i de 4x4 per zones al voltant de la vila encampadana.

Informa/imatge: Agència ANA

Comparteix:

UNICEF reclama que es respecti l'anonimat dels refugiats i que es reguli el dret d'asil Standard & Poor's manté la qualificació d'Andorra