Operatiu de recerca i rescat al riu

www.andorradifusio.ad

Policia i bombers han posat en marxa un operatiu de recerca i rescat d'una persona que hauria caigut al riu a Escaldes-Engordany. L'avís l'han rebut a les 15:10 hores, quan un testimoni ha alertat que hi havia una persona a l'aigua i estava sent arrossegada pel corrent. Des del comú escaldenc apunten que es tractaria d'un obrer del projecte Caldes.

Treball conjunt de bombers i policia per localitzar i rescatar una persona que ha caigut al riu cap a les tres de la tarda per motius que encara es desconeixen. La intenció dels cossos d'emergència és interceptar-la en algun punt del curs fluvial. Una tasca complicada donat que el riu baixa amb molta força a causa de les últimes precipitacions.

Testimonis presencials han identificat com a un adult la persona que ha caigut a l'aigua i posteriorment ha estat arrossegada pel corrent. Un dron de la policia d'Andorra, els Bombers de Catalunya i la unitat GRAE s'han afegit a les tasques de recerca. Segons el cos de bombers del Principat, la persona podria haver quedat atrapada al Pont de Madrid amb alguna pedra. 

"Ens hem centrat des de l'últim punt on l'hem vist fins a la frontera a repassar totes les rieres banda i banda minuciosament per intentar localitzar el cos de la persona. El cabdal del riu aquest dimarts baixa molt fort, amb la col·laboració de FEDA hem aconseguit disminuir-ho una mica. També s'ha de destacar el grup de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que tenen dos o tres punts entre la frontera i la Seu d'Urgell per també intentar localitzar el cos de la persona".

Jordi Farré, cap del cos de Bombers

Segons fonts del comú d'Escaldes-Engordany, la víctima seria un treballador de les obres que el comú està duent a terme en el marc del projecte Caldes. Per tant, es tractaria d'un accident laboral. 

Informa: Redacció

Comparteix:

Proposta dels infants per una Massana més neta Cultura renova el material pedagògic per aprendre català