L'oposició no dona suport a l'acord d'inversions amb SAETDE

www.andorradifusio.ad

El comú d´Encamp ha aprovat un conveni d´inversions amb SAETDE que permetrà millores al Funicamp i l´allargament del telecadira del Pla de les Pedres. Les despeses anirien a càrrec de la societat i pujarien al voltant dels 5-6 milions. PS i Liberals creuen que és imprecís i no l´han votat.

L´acord preveu diverses inversions al Funicamp com augmentar la capacitat de les cabines i remodelar el hall de la infraestructura. També es vol ampliar el telecadira del Pla de les Pedres cap a la zona del Peretol.

En principi, aquesta darrera infraestructura hauria d´estar operativa aquesta temporada. El comú d´Encamp creu que aquest conveni pot ajudar a superar les disputes amb SAETDE per la concessió dels terrenys de Concòrdia, que és el principal escull perquè la societat i el comú puguin signar l´acord d´intencions.

Els liberals s´han abstingut i el PS ha votat en contra perquè creuen que és imprecís i no se´ls ha tingut en compte. Inicialment l´acord havia de ser per unanimitat.

Aquest conveni preveu que la concessió a SAETDE és temporal i a 5 anys vista

Informa: Pere Moliné
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

Valors i generacions es troben en l´última jornada de la Universitat d´Estiu El Centre de Recuperació de Fauna tracta amb èxit una vintena d'animals aquest any