ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ordino-Arcalís estrena temporada

www.andorradifusio.ad

Ordino-Arcalís treballa contra rellotge per inaugurar el telecabina de Tristaina el 20 de desembre. És la principal novetat, juntament amb l'entrada de Saetde a l'accionariat, d'una temporada que ha arrencat amb l'objectiu de superar els 200.000 dies d'esquí

Tot i que ha hagut d'ajornar dues vegades la data d'obertura anunciada, finalment Ordino-Arcalís ha estat la primera estació del país a entrar en funcionament. Ho ha fet 48 hores abans que la resta.

L'arrencada ha estat tranquil·la amb una presència modesta d'esquiadors però permet adquirir rodatge.

David Ledesma, responsable de màrqueting i de desenvolupament de negoci d'Ordino Arcalís explica que ha estat possible obrir "gràcies a diverses les finestres de fred, i les nevades i pels treballs dels equips de muntanya que han fet neu artificial". "Tenim el 60% de les instal·lacions obertes amb la previsió de poder obrir el cap de setmana el 75% en funcionament".

La temporada és especial per la vinculació amb Grandvalira, però la novetat més esperada és l'estrena del telecabina de Tristaina, que es vol inaugurar el 20 de desembre

Pel que fa als propòsits per aquesta temporada, Ledesma afegeix que "els 200.000 dies d'esquí és l'obectiu primer que ens hem de marcar i després hem de veiure si les sinergies amb Grandvalira ens permeten superar-ho". Afegeix que han anat assumint "la gestió de tots els serveis de restauració, botiga i lloguer" i això els ha permès "anar augmentant la despesa mitjana dels clients". "Continuar amb aquesta estratègia és vital, conclou.

Els que tenen el forfet de temporada de Grandvalira poden accedir a Ordino-Arcalís pagant un suplement de 90 euros en el cas dels adults i de 25, els infants.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: