Ordino-Arcalís estudiarà la creació d'un forfet específic i més econòmic per a la temporada vinent

www.andorradifusio.ad

Ordino-Arcalís reflexionarà si crear un forfet específic per a aquesta estació, com ha fet Pal-Arinsal. Secnoa, la societat que gestiona Arcalís, no s´havia plantejat un forfet a banda del conjunt de Vallnord, però la nova situació l'obliga a analitzar què és el més convenient. Tot plegat al final d´una temporada en què Arcalís ha facturat gairebé un 10% més que l´any passat.

Fins a aquesta temporada, a Ordino-Arcalís i a Pal-Arinsal s'hi podia esquiar amb el forfet conjunt de Vallnord. Però la propera temporada al camp de neu de la Massana també s'hi podrà esquiar amb un forfet específic, més econòmic. Arcalís no havia previst aquest moviment, que obliga l'estació ordinenca a reflexionar si crear també un forfet específic més econòmic. "No teníem pensat iniciar aquesta línia la propera temporada però donada la situació, haurem d'avaluar què pot ser més convenient", ha dit el director d'Ordino Arcalís, Xabier Ajona.

Tot plegat deixaria en l'aire el sentit del forfet conjunt de Vallnord. Cal recordar que actualment la marca es basa precisament en el forfet conjunt i una comercialització comuna de totes dues estacions.

En qualsevol cas, i pel que fa a la temporada tancada aquest dilluns la direcció d'Arcalís està satisfeta pels resultats: un 9% més de facturació. Ara bé, el director explica que ha estat molt dura pel que fa a la gestió del dia a dia. "Hem tingut un sol cap de setmana de bon temps i això ha generat problemes en els accessos, en la gestió de l'obertura de remuntadors, hi ha hagit molta neu, ha afectat en la gestió de les allaus...Ha estat una temporada molt dura per tots els departaments", ha explicat.

Arcalís pensa en la propera temporada, ja sota el paraigua de SAETDE. Aquest dilluns es començaven a marcar sobre el terreny les pilones del telecabina que unirà l'Hortell amb la zona de la Coma.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

El març registra l'entrada d'un 4.2% més de vehicles ATV ofereix aquest dimarts les actuacions i premis als artistes emergents que han trencat fronteres a Europa