ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Oriol Vilella, director artístic: "Ha estat el Jambo que feia molts anys que esperàvem"

www.andorradifusio.ad

Increïble. Així és com defineixen els organitzadors del Jambo la novena edició, que es va acabar dissabte al vespre. Milers de persones han omplert durant tres dies el centre històric d'Andorra la Vella i han gaudit de la música al carrer. El comptador per al Jambo 2023 ja s'ha posat en marxa.

El director artístic del Jambo Street Music, Oriol Vilella, ha fet un balanç molt positiu del festival. "Ha estat increïble, ha estat el Jambo que feia molts anys que amb el Toni esperàvem: un Jambo amb bon temps i amb l'estructura que nosaltres, l'any 2019, teníem ja consolidada."

Una estructura de tres escenaris grans, tres de petits i un per als esbarts al davant de la Casa de la Vall. Calculen que hi han passat milers de persones al llarg dels tres dies de festival, que va arribar al punt àlgid dissabte al vespre, amb uns 5.000 assistents.

Aquest és el format que es vol mantenir, amb els millors músics nacionals i propostes internacionals emergents, com la d'enguany amb Lucie Antunes. Artistes que apunten maneres, tot i que encara no estiguin consolidats dins del panorama musical.

I sense cap dubte, ,si per un concert serà recordada aquesta edició, serà pel que van oferir conjuntament l'ONCA, el Cor de Rock i Black Thursday

El fet de poder fer aquestes fusions i poder demostrar que es poden fer coses des d'Andorra, amb gent d'Andorra, superinteressants i que són les que realment reconeix la gent del país perquè es veu identificada amb el que està passant damunt de l'escenari, és fantàstic."
Oriol Vilella / Director artístic del Jambo Street Music

El Jambo 2022 ja és passat i ha estat un èxit. Ara la pregunta és: hi haurà Jambo el 2023? Vilella espera que si. "Sempre és allò de posar el comptador a zero i mirar a veure què passa. Però la idea és que sí, evidentment. Jo, de fet, ja fa molts mesos que estic pensant en la desena edició, que, a més, serà aniversari."

Informa: Laura Massegú
Imatges: Pere Besolí-Nil Forcada-Andreij Cristancho

 

Comparteix: