Òscar Ribas considera que la crisi de BPA era inevitable

www.andorradifusio.ad

Òscar Ribas creu que la nota del Fincen contra BPA era inevitable i afirma que l'executiu fa el que pot per solucionar la crisi. No entén les discussions sobre si l'executiu ho podia haver evitat, perquè la qüestió important, assegura, és trobar solucions per resoldre el problema. L'excap de Govern afegeix que l''afer BPA' marca un abans i un després per a la banca andorrana.

L'excap de Govern troba estranya la manera com els americans van fer esclatar el 'cas BPA', però considera que la crisi era inevitable. A partir d'aquí, troba inútils les discussions sobre si l'executiu hagués pogut pilotar l'afer d'una altra manera. "El que volem els ciutadans és que els polítics donin solucions. El Govern intenta donar-les i l'oposició només es queixa de que el Govern no ho ha fet bé".

Ribas creu que el 'cas BPA' suposa un abans i un després per a la banca andorrana. En aquest sentit, creu que Andorra té poca cosa a dir pel que fa a l'intercanvi automàtic de dades fiscals. "Els bancs han de fer el que diguin i seguir el que faci Suïssa", ha dit. L'excap de Govern es mostra preocupat pel gran pes que encara tenen la banca i el tabac en el PIB del país i considera urgent buscar-hi alternatives.

Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix:

Següent pas per posar fi a les inundacions de Santa Coloma 'L'afer BPA' tornarà a protagonitzar la propera sessió del Consell General