El parc natural del Comapedrosa estrena senyalització

www.andorradifusio.ad

El parc del Comapedrosa ha millorat l'accés amb vista a la temporada d'estiu per aportar més informació i millorar l'orientació per al visitant.

El cartell d'entrada, elaborat amb bigues de fusta, és visible tant de dia com de nit gràcies a les llums LED integrades.

També s'ha variat l'itinerari del circuit interpretatiu per fer-lo en un entorn més natural. El comú continua potenciant les activitats per a aquest estiu. A partir d'ara, l'entrada al parc es farà pel camí del riu Pollós, on s'ha habilitat una zona de berenadors amb barbacoes. El comú ha invertit 170.000 euros les millores, que acompanyaran una temporada d'estiu amb força propostes.

En aquest sentit, el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de la Massana, Sergi Gueimonde, explica les accions que tenen previstes. "Tenim preparat un calendari d'activitats entre les quals hi ha sortides del coneixement de la vegetació, de la morfologia, de la geografia, de la fauna. Tenim sortides a cavall també i moltes sortides previstes".

Informa: Redacció
Imatges: Ricard Tenza

 

Comparteix:

Reportatge: suïcidi, patiment silenciat  L'ocupació hotelera es manté per sota del 40%