Penúltim dia d'Andorra Shopping Festival amb concerts com el de l'Anastasia Mqueen

www.andorradifusio.ad

L'Andorra Shopping Festival celebra el seu penúltim dia. Els carrers comercials eren plens a vessar de públic que ha gaudit de la música i també d'una experiència de "shopping" diferent. 

L'eix comercial de la capital i d'Escaldes-Engordany s'omple de música per penúltima vegada amb motiu de l'Andorra Shopping Festival. L'avinguda Meritxell era plena d'espectadors que han gaudit del dance i el house de la d'Anastasia Mqueen amb el seu saxòfon. 

L'artista Anastasia Mqueen destaca que amb la seva música el que intenta és "treure la màxima energia de mi. Gaudeixo molt tocar aquesta música i el que vull és que el que transmeto també ho gaudeixi la gent".

Un concert, que no ha deixat indiferent ningú. Perquè els espectadors manifesten que amb la música festiva s'ho han passat la mar de bé.

Més amunt del carrer, a la plaça Coprínceps, acompanyada per una banda de vuit artistes, hi havia el concert de The Best, un espectacular tribut a la cantant nord-americada Tina Turner. Amb el seu ritme de pop, rock i soul han captivat el públic.

 És una jornada que té com a objectiu dinamitzar el centre i donar als turistes una experiència diferent del "shopping" tradicional. 

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Eric Escabias 

Comparteix:

'Clementina', una obra per a infants allunyada dels estereotips de gènere Trencar les barreres arquitectòniques en espais d'oci