Pèrdues de 725.000 euros al Palau de Gel el 2021

www.andorradifusio.ad

725.000 euros de pèrdues. Són lleugerament superiors a les del 2019, abans de la pandèmia. Aquest és el balanç del Palau de Gel del 2021. Des del comú de Canillo es constata que en el que portem d'any han pujat els ingressos però també les despeses.

Des del 2019, el Palau de Gel ha tingut unes pèrdues a l'alça. Així ho constata el balanç oficial dels comptes que ha estat aprovat aquest migdia i on la minoria s'ha abstingut.

Els consellers d'Objectiu Comú lamenten que no s'hagi inclòs el lloguer de la infraestructura en els resultats ni que la majoria els hagi consultat sobre la gestió.

"Jo crec que el Palau de Gel, al final és una cosa de tots i és una cosa de la parròquia i un dels motius pels quals ens hem abstingut és perquè no se'ns ha volgut ni escoltar" 

Albert Torres, conseller Objectiu Comú Canillo

Els resultats del primer semestre del 2022 indiquen un increment dels ingressos però també de les despeses. Això és per la pujada del cost de l'energia, entre altres raons.

"També hi ha hagut un increment de despeses també important, fruit de la incorporació de la restauració i tota l'ajuda que ens està donant Ensisa, que hi ha un cos de serveis afegit. Evidentment, el cost de l'energia que està pujant molt ja sabeu que al Palau de Gel hi ha molt de consum de gasoil i electricitat. i estem en unes despeses actuals dels primers 6 mesos de l'any de 864.000 euros"  

Francesc Camp, cònsol major Canillo

Des del comú de Canillo també es veu com a positiu que s'està recuperant l'autofinançament, és a dir, que es pugui pagar amb els ingressos que es generen. 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

L'alcalde de la Seu demana a Andorra trobar solucions a l'habitatge i no traslladar el problema als territoris veïns La Federació d'Esports Adaptats reclama a les institucions comptar amb el col·lectiu per garantir l'accessibilitat en els projectes turístics