Pla estratègic conjunt entre Andorra i Escaldes 

Andorra la Vella i Escaldes-Engordany han establert les bases de

Andorra la Vella i Escaldes-Engordany han establert les bases de col·laboració durant el mandat. Els quatre cònsols han acordat prioritzar la interconnexió de les xarxes d'aigua potable, la gestió dels aparcaments i la recollida de residus.

Sergi González i Olalla Losada, i Rosa Gili i Quim Dolsa han abordat les línies mestres d'un pla estratègic de col·laboració. Tots quatre han marcat un calendari de trobades a tots els nivells per agilitar i aplicar la unió d'esforços.

La interconnexió de les xarxes d'aigua potable, la creació d'una nova línia de bus comunal que connecti les dues parròquies i la gestió dels aparcaments o la recollida de residus, seran les primeres accions. 

Senyalització al KM 0 i al carrer de la Unió

Les primeres actuacions conjuntes han estat la senyalització de l’encreuament de la rotonda del Quilòmetre zero i al pas de vianants del carrer de la Unió.

Es tracta d'evitar l'estacionament de vehicles i millorar la circulació i la seguretat dels vianants en aquesta zona limítrofa entre totes dues parròquies.

Informa: Redacció

Imatges: Comú d'Andorra la Vella

Comparteix:

Debat encès entre oposició i dins la majoria per les mesures en habitatge Andorra es postula per coordinar els aspectes tècnics de la candidatura a la Unesco