Una plataforma per salts acrobàtics, novetat de Grandvalira en un estiu sense Funicamp ni bike park

www.andorradifusio.ad

Grandvalira planteja les activitats d´estiu com un complement a l´oferta turística d'Encamp i Canillo. Aprofitar esdeveniments esportius, com l'Spartan Race o la Purito per consolidar la trajectòria ascendent dels darrers anys pel que fa al nombre de clients.

El director general de Grandvalira-Nevasa, Alfonso Torreño, ha argumentat que l'estació a l'estiu "no és una destinació per ella mateixa, com ho és a l'hivern, però sí que intentem complementar l'oferta global del país". "Quan ens afegim i donem suport a diferents esdeveniments esportius, intentem que siguin esdeveniments que portin gent al país".

Una de les novetats serà una plataforma airbag per fer salts acrobàtics a la zona del Forn, que seguirà tenint la tirolina com a principal reclam.

Per contra, aquest estiu no hi haurà bike park a Soldeu. Tampoc visita als Orris, ja que el Funicamp estarà tancat per manteniment tècnic.

En contrapartida, hi haurà un bus cada hora cap a les Pardines i els Cortals. El kàrting es trasllada al Pas de la Casa.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

Andorra Lírica tornarà a representar "Carmen" amb el ballet del Mariinski i el nou cor infantil d'òpera El carrer del Puial d'Andorra la Vella tindrà nou paviment