Els directors executius de Grandvalira, encarregats de plantejar als accionistes els escenaris de futur del domini i dels treballadors

www.andorradifusio.ad

Els directors executius de Grandvalira han de presentar als socis de l'estació diverses propostes de gestió i també pel que fa al futur dels treballadors. Una tasca que volen enllestir com abans millor perquè els accionistes prenguin la decisió definitiva. D'altra banda, des d'ENSISA es reconeix que la tendència al món de l'esquí és la de donar llibertat al client per esquiar a l'estació que vulgui amb un únic forfet.

Alfonso Torreño com a director de Nevasa, David Hidalgo com a director d´Ensisa i Verònica Canals com a directora de SAETDE són els encarregats de plantejar diversos models de gestió un cop es consumi la fi de Grandvalira. També de fer propostes pel que fa al futur del personal. Tot plegat perquè en última instància siguin els accionistes qui decideixin.

Una tasca que haurien d´enllestir com abans millor per bé que no han volgut donar dates. El director general de Nevasa, Alfonso Torreño, explica que la seva feina "és donar tota la informació del que pot passar amb o sense la marca, amb un model de gestió amb Nevasa o sense Nevasa". Respecte els treballadors, afegeix que "és un dels temes que més preocupen els socis i obviament es tindrà la màxima cura a l'hora de plantejar les opcions". El director d'ENSISA, David Hidalgo, exposa que a les mans de tots ells "està plantejar tots els escenaris i, un cop en tinguem un de clar, llençar-nos-hi a fons". Alerta, però que "la incertesa no ajuda i això és el que hem traslladat als socis". Quan a la directora de SAETDE, Verònica Canals, informa que "el pla d'inversió està vigent". "No estem a l'UCI, ni en coma, anem avançant. El ritme no el posem nosaltres però la melodia l'anem tocant sense desafinar", conclou.

Pel que fa a la proposta de Joan Viladomat de fer un forfet únic de país, Hidalgo admet que la tendència global al món de l'esquí va cap aquí. Diu qye "faria una investigació de mercat, com les que ja tenim, i la resposta cau pel seu propi peu: el client vol llibertat i hem de ser capaços de donar-li".

Els responsables de Grandvalira han fet aquestes declaracions en la presentació de les activitats d´estiu.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

Assandca confia que el càncer esdevingui una malaltia crònica en 5 anys Andorra Lírica tornarà a representar "Carmen" amb el ballet del Mariinski i el nou cor infantil d'òpera