ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El plec de bases de la contractació dels serveis de transport sanitari no assistit protegirà els treballadors de la Creu Roja

www.andorradifusio.ad

El consell de ministres ha aprovat el concurs públic nacional per licitar els serveis de transport sanitari no assistit, destinat a pacients que no requereixen assistència tecnicosanitària durant el trasllat, i que per impossibilitat física o clínica no poden utilitzar els mitjans de transport ordinari per desplaçar-se a un centre sanitari.

Actualment aquest servei el presta la Creu Roja en el marc de les pròrrogues extraordinàries al conveni existent entre l'entitat, el Govern i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). La darrera pròrroga finalitza el 31 de desembre.

El plec de bases recull que l’empresa adjudicatària subrogui els treballadors de la Creu Roja que presten actualment el servei, una dotzena. La licitació es farà mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària.

Les ofertes s'han de presentar en un sobre tancat, en horari d’atenció al públic del Servei de Tràmits del Govern, fins al 26 d’octubre del 2022. L’import al que resulti adjudicat serà finançat un 90% per la CASS i l’usuari assumirà el 10% de les tarifes. El ministeri pagarà el diferencial entre la tarifa adjudicada i la tarifa de la seguretat social.

Informa: Redacció

Comparteix: