Detingut per conduir amb una taxa d'alcohol que multiplica per 10 el màxim permès

www.andorradifusio.ad

La policia ha detingut aquesta setmana una home que molt probablement ha superat tots els rècords en controls d'alcoholèmia amb una taxa de 5,14 grams d'alcohol per litre de sang poc abans de les 12 de la nit; l'endemà en detenia un altre, en aquest cas per una taxa de 3,67. Són algunes de les detencions més destacades de les 22 de la setmana. Mentrestant continua la investigació policial dels tres furts en establiments, sense que de moment se n'hagin constatat més.

De les 16 detencions contra la seguretat del trànsit de la setmana passada en destaquen dues, una particularment: la d'un home de 46 anys que la nit de dissabte va donar positiu en el control d'alcoholèmia amb una taxa, difícil de creure però, de 5,14 grams d'alcohol per litre de sang, control al qual es va sotmetre poc després de dos quarts de 12 de la nit per convertir-se molt probablement en una xifra rècord. Poques hores després, de matinada, es va detenir un altre home, de 48 anys, amb una taxa també molt alta, en aquest cas de 3,67 grams d'alcohol per litre de sang. Aquest darrer control es va fer en el marc de la campanya d'alcoholèmia. Els dos homes, de la mateixa manera que els que superin la taxa penal de 0,8 grams, s'enfronten a penes de presó de fins a un any i privació del permís de conduir fins a tres anys.

Al Pas de la Casa el cos d'ordre va detenir un home no resident per haver intentat pagar amb bitllets de cent euros falsos en una perfumeria. Durant el registre la policia li va trobar 7 bitllets falsos. També destaquen tres detencions per temes relacionats amb maltractaments en l'àmbit domèstic.

La policia també ha informat que continua la investigació sobre l'onada de furts en tres immobles de la capital la setmana passada, als quals de moment no se n'ha de sumar cap més. La cadena de furts hauria començat la matinada de dijous en un parell de despatxos situats al carrer Prat de la Creu de la capital i després a l'edifici on estan ubicades les oficines de l'Automòbil Club d'Andorra i en un centre mèdic de la Baixada del Molí.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Arxiu

Comparteix:

Neix la setena cria de trencalòs des del 2004 Es crea l'associació GosSOS per donar resposta a la sensibilització animalista