Es crea l'associació GosSOS per donar resposta a la sensibilització animalista

www.andorradifusio.ad

Impulsada per Bomosa neix l'associació GosSOS per donar resposta a la sensibilització animalista. L'objectiu és que tots els gossos puguin tenir una llar, rebre totes les atencions necessàries i fomentar una bona interacció entre els ciutadans amb i sense mascota.

La missió de GosSOS és tenir cura dels gossos abandonats, maltractats o que puguin tenir accés limitat a aliment o suport mèdic. Andorra té 15.000 animals de companyia censats, la majoria gossos. A la gossera acostuma a haver-hi una mitjana d'uns 23 instal·lats. L'objectiu és reduir el nombre a zero. El vicepresident, Manel Garcia, demana tothom que ho vulgui que col·labori perquè "ens hem de conscienciar perquè aquests gossos tinguin una llar".

A banda de ser soci de GosSOS hi ha moltes maneres d'ajudar. Adoptar, apadrinar, casa d'acollida temporal, com a voluntari, com a cibervoluntari i fent donacions.

GosSOS vol col·laborar amb el Govern i la resta d'associacions protectores d'animals. Organitzarà trobades d'adopció per a la ciutadania i campanyes de tinença responsable d'animals amb l'objectiu de millorar la convivència entre les persones i els animals.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Desirée Sala

Comparteix:

Detingut per conduir amb una taxa d'alcohol que multiplica per 10 el màxim permès El Pastador vol obrir-se a l'exterior després del reconeixement als Marmalade Awards