La policia deté tres turistes madrilenys com a presumptes autors de les pintades a Encamp

www.andorradifusio.ad

La policia ha detingut els presumptes autors de les pintades que han aparegut aquesta matinada al voltant d'Encamp. Es tracta de tres joves turistes madrilenys majors d'edat que s'allotjaven en un hotel de la parròquia.

La policia ha detingut els tres turistes madrilenys responsables dels actes vandàlics a Encamp. La detenció s'ha efectuat a primera hora de la tarda d'aquest diumenge i se'ls ha interceptat en un hotel de la parròquia on s'allotjaven.

Els tres joves detinguts són majors d'edat i se'ls acusa com a presumptes autors d'una quinzena de pintades sobre mobiliari urbà i façanes d'edificis privats al voltant de la parròquia.

Segons ha confirmat el comú, els actes han tingut lloc al voltant de la una de la matinada, quan un agent de circulació els va veure en acció i els va cridar l'atenció. Alertats, es van posar a córrer i van aconseguir escapar.

En aquell moment, Circulació i la Policia van iniciar una investigació, que ha durat fins al migdia i que, amb l'ajuda de les càmeres de seguretat urbana, ha servit per identificar-los i enxampar-los.

El comú encara està valorant el cost de totes les pintades, però ha assegurat que faran el que calgui perquè els detinguts paguin tots els desperfectes causats.

D'altra banda, la cònsol major, Laura Mas, ha avançat que aquest dilluns començaran a treballar per netejar totes les pintades i restaurar el mobiliari malmès.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Arnau Teixidó

Comparteix:

Augmenta la pressió a l'hospital amb dos ingressats més per coronavirus Els ciutadans de l'Arieja i Pirineus Orientals no hauran de presentar cap prova diagnòstica si venen a passar menys de 24 hores al país