Preocupació de les botigues d'esquí i de moda per l'augment de preus i l'arribada dels productes d'hivern

www.andorradifusio.ad

Les botigues de material d'esquí i moda es mostren preocupades amb vista a la temporada d'hivern. Els motius, la manca de productes i la pujada de preu dels articles.

La guerra a Ucraïna, la pandèmia i la insuficiència de matèries primeres són els principals factors que fan que les fàbriques produeixin menys i prioritzin les empreses més grans.

Les botigues de material d'esquí són les més afectades i els productes que més anul·lacions i retards han sofert són els esquís i les taules de surf de neu.

"Algunes marques ens estan avisant que tindrem algun problema de subministrament, perquè molt material ve d'Ucraïna."

Sergi Carvalho, propietari d'Andar Esports

"Hi ha algunes anul·lacions, no moltes de moment, res a veure amb l'any passat. El que sí estem veient sobretot és una pujada de preu a tots els sectors del negoci."

Merlin Balfour, Propietari de Slidewayz

El sector de la moda també es mostra preocupat per l'increment de preu dels articles, tot i que encara no ha patit cap contratemps pel que fa al lliurament de la col·lecció d'hivern.

"No puc dir si hem patit retards perquè de moment he rebut poca cosa. Un augment de preu sí que l'hem notat i, evidentment, això repercutirà en el preu final".

Marta Canudas, dependenta de G de Guax

La temporada d'hivern encara és incerta, ja que no saben si els arribarà tota la comanda. I davant del dubte, alguns intenten rebre material de marques petites per cobrir les necessitats.

Informa: Cristina Rozados
Imatges: S.Linares- R.Tenza- A.Refart

Comparteix:

Més reclamacions per comissions bancàries abusives La carretera de Beixalís també restringeix la circulació de vehicles els caps de setmana per la seguretat dels ciclistes