ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els principals sindicats de funcionaris decidiran els propers dies si es tornen a concentrar contra la llei de funció pública

www.andorradifusio.ad

Els sindicats majoritaris de funcionaris, el SEP i el SIPAAG, celebren en els propers dies assembles en què els afiliats han de decidir si convoquen una concentració de rebuig a la llei de funció pública. S'hauria de fer el dijous 17 en què es vota al Consell General.

Aquest dijous el Sindicat d'Ensenyament Públic celebra una assemblea on es debatrà com es mostra la repulsa al projecte de llei de funció pública.

El dimarts de la setmana vinent serà el torn del SIPAAG, el col·lectiu de personal adscrit a l'administració pública.

El president del SIPAAG, Lluís Anguita, assegura que el més probable és que es convoqui una concentració de rebuig el dia 17 davant el Consell General. "Han de ser els afiliats qui ens donin l'OK", ha declarat.

Creu que malgrat les discrepàncies que hi ha amb altres sindicats de funcionaris per la gestió de la Mútua, aquests els donaran suport. Opina que "hi ha coses que afecten tothom i (les diferències) han d'estar al marge". "Els que vinguin seran benvinguts. Per nosaltres no hi ha cap problema", afegeix.

A més, el SIPAAG decidirà aviat si porta a la fiscalia la manera com el Govern està duent a terme la gestió dels càrrecs de relació especial perquè creu que hi ha moltes irregularitats.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

34.204.193.85