El procés de desnonament, en suspens

www.andorradifusio.ad

Els padrins que havien de ser desnonats aquest divendres es mantenen al seu pis i han mostrat la seva alegria. La decisió ha estat suspesa per la justícia perquè l'advocat que els porta ha presentat una apel·lació. El lletrat considera que aquesta situació demostra com de dramàtica és, per molts, la problemàtica de l'habitatge.

Els afectats pel desnonament del carrer Callaueta han rebut aquest divendres la visita d'empleades d'Afers Socials que volien conèixer de primera com estaven. I també del seu lletrat, que els ha explicat que després que el Tribunal Superior hagi decidit revisar el seu cas tenen uns mesos més de marge al seu habitatge, el que els ha generat la lògica satisfacció. Això sí, van haver d'abonar una fiança de 1.000 euros en un temps rècord.

L'advocat dels germans, Emili Campos, ha assegurat que "tot dependrà del fet que s'aporti l'escriptura pública i que es pugui verificar si el demandant és o no qui té la legitimació per demanar el desnonament".

La Coordinadora per un habitatge digne ha desconvocat la protesta que hi havia aquest divendres ja que, per ara, no els fan fora de casa. Tant l'entitat com el lletrat coincideixen que l'afer s'ha convertit en un símbol de la problemàtica de l'habitatge al Principat. "Hi ha un problema gravíssim i aquest cas és la punta de l'iceberg", apunta Campos.

Afers Socials els havia proporcionat un pis per si havien d'acabar marxant i s'havia compromès a ajudar els dos germans a pagar el lloguer.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

Ple suport a Kosovo perquè entri al Consell d'Europa Procés participatiu per a la guia de protecció de dades