Prop d'un miler de controls policials per festes

www.andorradifusio.ad

La policia ha fet 800 controls durant aquesta campanya de Nadal contra la conducció sota els efectes de l'alcohol i drogues. Han estat 54 les persones detingudes, sobretot homes i residents al país. 

Entre el 15 de desembre i el 7 de gener, la policia va efectuar una campanya per prevenir conductes de risc al volant. Una campanya contra la conducció sota l'alcohol i les drogues. En aquest temps, es van fer 800 controls i s'han detingut 54 persones: 40 per positius d'alcoholèmia, 12 per tòxics i les dues restants per alcohol i drogues. Pel que fa a les taxes d'alcoholèmia, 6 superaven els 2 grams per litre de sang i la més elevada ha estat de 2,79.

La majoria de detinguts són homes residents i destaquen un ciclista i un conductor professional. Pel que fa a les edats, més de la meitat tenen entre 26 i 40 anys; 14 persones, entre 18 i 25 anys; i la resta són més grans de 40. 

Durant la campanya també s'han imposat 11 sancions administratives per conduir amb taxes inferiors a 0,80. El cos d'ordre recorda que els conductors de bicicletes, patinets i altres vehicles de mobilitat personal també han de respectar el codi de circulació i acceptar les conseqüències administratives i penals. 

Informa: Maria Lucena

Comparteix:

Concòrdia vol impugnar el projecte d'heliport a la Caubella 'Estampes', una mostra amb finalitats filantròpiques