Prop de seixanta propostes per fer la nova plaça del Poble

www.andorradifusio.ad

Una trentena de persones han respost a la crida del PS d'Andorra la Vella per fer propostes per a la reforma de la plaça del Poble. En total, se n'han lliurat als cònsols prop de seixanta. Ara, les estudiaran amb el projecte dels arquitectes.

La minoria amplia també el procés participatiu fins a final de mes. Fer una plaça del Poble més amable, amb més espais verds, jocs per als infants, una nova casa pairal, amb més punts d'aigua i sense l'actual glorieta són algunes de les propostes. Advoquen per un espai funcional i sense elements merament decoratius.

El conseller de PS+Independents del comú d'Andorra la Vella, Sergi González, considera que la nova plaça ha de ser "un espai on es pugui viure, cohesionar, on els nens puguin jugar com la plaça del Poble de fa anys on hi hagi arbres". I González afirma que no necessita un mirador. "No hem de buscar una plaça del Poble decorativa i amb miradors. Vam dir que no era necessari un mirador. Ja tenim la passarel·la". En aquest sentit, advoca per fer-hi "un escenari apte i en condicions".

Informa: Sergi Cano
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Satisfacció del PS perquè el comú tiri endavant els pisos de lloguer assequible al Cedre El projecte de parc eòlic, entre setembre i octubre