ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Proposta familiar amb un taller de circ a Canillo

www.andorradifusio.ad

Fa prop d´una dècada que Canillo promou un conjunt d´activitats familiars durant els mesos d´estiu perquè els visitants i veïns de la parròquia tinguin oportunitats d´oci sense haver de moure´s. Aquest dissabte n'hem tingut un bons exemple, amb grans i petits gaudint amb un taller de circ.

Tot i que la pluja ha obligat a traslladar l´activitat sota cobert, un bon nombre de famílies han passat, aquest dissabte a la tarda, pel taller de circ de Canillo. La companyia Tot Circ ha estat l´encarregada d'introduir pares i fills a les diverses especialitats d´aquest món, com el monocicle, els malabars, els pals de l´infern o la cinta d´equilibri.

Un taller interactiu que busca que les famílies es diverteixin plegades sense haver de sortir de la parròquia. Per això la gran majoria de les que es programen són a l´aire lliure.

A les activitats organitzades des del departament de Cultura i Esports cal sumar-hi les que promou el de Turisme a la vall d´Incles. En conjunt, doncs, conformen un ampli ventall d´opcions de lleure per gaudir en família.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: