ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

PS+Independents es mostra confiat a guanyar a Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

PS+Independents ha presentat aquest dimecres a la tarda els membres de la llista a Andorra la Vella, amb Dolors Carmona com a candidata a cònsol major i Sergi González de segon. L'optimisme i la confiança màxima en la victòria han presidit l'acte.

Dolors Carmona, actual consellera de la minoria a la capital, ha definit la llista que lidera com el 'Dream Team', amb uns companys d'equip que destil·len il·lusió, confiança i que coneixen bé la parròquia i les necessitats de la ciutadania. El verb guanyar s'ha conjugat diverses vegades en la presentació.

Carmona ha desglossat els cinc eixos del programa, amb els ciutadans en l'epicentre, fent bo l'eslògan 'Una parròquia per a tothom'. En aquest sentit ha defensat l'aposta ferma que volen fer per tots els barris, sense prioritzar-ne cap, i per tenir consellers de proximitat. "Som conscients que l'eix comercial per excel·lència és l'avinguda Meritxell. Però no perquè és l'eix comercial hem d'invertir la major part dels recursos en aquesta zona, perquè volem que Andorra la Vella sigui una parròquia justa, per viure-hi, sostenible. En canvi, hi ha moltes zones de la parròquia que es mereixen una intervenció urgent", ha dit.

La candidata ha defensat la coherència de les seves propostes i ha assegurat que en política no tot s'hi val, fent referència a la coalició En Comú per Andorra la Vella que lidera l'actual cònsol, Conxita Marsol. Sobre la seva gestió ha assenyalat que no ha complert la meitat del programa de fa quatre anys segons un estudi-enquesta que han fet a un centenar de persones.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Xabier Moreira

Comparteix:

3.231.25.104