ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Consultes populars, replantejament de Naturlàndia i canvis en la llei electoral, propostes en la presentació d'Units pel Canvi

www.andorradifusio.ad

El pal de paller de la candidatura d'Units pel Canvi a Sant Julià de Lòria són les persones. Així ho ha remarcat el cap de llista de la formació, Joan Travesset, durant la presentació de la candidatura, que es marca com a repte aconseguir unes finances comunals sostenibles.

"Una parròquia per a tothom". Amb aquest lema es presenta la candidatura d'Units pel Canvi a Sant Julià de Lòria. Integrada per gent del Partit Socialdemòcrata i afins a la formació, tenen clar que primer començaran a treballar per a les persones, per després aconseguir que la parròquia laurediana sigui la millor porta d'entrada pels visitants.

"Projectar un embelliment per tota la parròquia, un embelliment per fer de Sant Julià una parròquia més neta, més verda, més acurada, que faciliti la mobilitat de les persones. Tot això es pot fer si s'aconsegueixen, i aquest és el nostre repte, unes finances comunals sostenibles. És essencial", deia el cap de llista, Joan Travesset.

No són partidaris d'engegar projectes faraònics, tot i que no tanquen la porta a la inversió privada. Defensen la transparència en tots els àmbits i aposten per fer consultes populars sobre aquells projectes que puguin incidir en la vida de les persones.

Creuen que cal replantejar-se Naturlàndia i defensen que caldria promoure una nova llei electoral, on la representativitat estigués per damunt de la governabilitat.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Karen Figueiredo
Locució: David Domingo

Comparteix:

3.236.117.38