Públic i restauradors del cicle Sabors d'Estiu destaquen la necessitat de més espais com aquest

www.andorradifusio.ad

L'esdeveniment Sabors d'Estiu d'Escaldes-Engordany ha patit variacions a causa de la tempesta però segueix en peu amb estrictes mesures de seguretat. Davant l'èxit d'haver avançat l'obertura al migdia amb un dels concerts suspesos, tenint en compte que es comença a mitja tarda, el comú d'Escaldes estudia seguir aquesta línia els caps de setmana.

Els assistents destaquen la necessitat d'espais com aquest, que combinin gastronomia amb música en directe. També els restauradors dels food-trucks, tots procedents de locals de la parròquia, valoren positivament l'experiència que té com a principal objectiu dinamitzar la part alta d'Escaldes-Engordany a través de la cultura i la gastronomia.

Un d'ells, Pere Canturri, lamenta el mal temps dels primers dos dies però celebra com ha anat el matí de diumenge. Ramon Sasplugas troba que Sabors d'estiu "és una iniciativa molt bona" i posa especialment en relleu poder potenciar les food trucks. I Juan Carlos Valladares destaca l'experiència i com la Covid els ha unit amb un objectiu comú.

L'horari d'obertura és de les sis de la tarda a les onze de la nit però, de forma excepcional, tenint en compte que els dos primers concerts no es van poder fer per la tempesta, l'actuació prevista per dissabte a càrrec de Susana Sheima i Jordi Barceló-Open Gate s'ha emplaçat a aquest diumenge al migdia.

La bona acollida està fent replantejar el format actual. El conseller de Vida Cultural i Aparcaments del comú, Valentí Closa, explica que després del retorn positiu d'aquest diumenge estan estudiant la possibilitat d'obrir a partir de les 12h.

La cua de l'esdeveniment coincideix amb l'habitual festa "El petit cap de setmana" i s'ha decidit fusionar les dues activitats preparant un fi de festa que doni protagonisme als infants.

Informa: Laura Cugat-Pere Moliné
Imatges: Xabi Moreira

Comparteix:

Projecte per acabar amb les dificultats de la recollida d'escombraries, neteja, repartiment de mercaderies i treta de neu al Pas de la Casa Reportatge: el Roc del Quer es manté com un dels principals atractius turístics tot i la Covid