ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Aviat es farà oficial com i quan se celebrarà la Cimera Iberoamericana

www.andorradifusio.ad

Continuen les converses per decidir com se celebrarà la Cimera Iberoamericana programada per novembre. Encara no s'ha pres cap decisió de si es farà de manera telemàtica o es traslladarà al 2021 per fer-la de presencialment.

Els Estats de la Cimera Iberoamericana compartiran aquest dimarts experiències i millores pràctiques sobre com la ciència, la tecnologia i la innovació poden fer front a la lluita contra el coronavirus. Ho faran en una reunió extraordinària que se celebrarà de manera telemàtica.

Aquest format es podria repetir al novembre per celebrar la 27a edició de la Cimera Iberoamericana, encara que també hi ha l'opció de traslladar-la al 2021 i fer-la de manera presencial, una decisió que es farà pública aviat i que depèn de diversos factors, segons ha indicat el gerent de la Fundació de la Cimera Iberoamericana, Joan-Marc Joval.

La Confederació Empresarial insisteix en la importància que es faci de manera presencial, sobretot pel que fa a l'empresarial, que s'hauria de celebrar dies abans de la de caps d'Estat i de govern. Una opció podria ser de fer-ne una en format virtual i l'altra, presencial, assenyala Joval.

Aquest estiu se faran com a mínim tres reunions més, en què s'abordaran temes com ara l'educació i la reforma de l'administració.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Txema Galilea

Comparteix:

3.238.96.184