Quarta victòria consecutiva del FC Andorra a la pretemporada contra el Costa Brava (2-0)

Només és la pretemporada i els resultats no s&oacut

Només és la pretemporada i els resultats no són referència de res, pèro el Futbol Club Andorra està en un moment dolç. Després de la derrota inicial contra l'Eivissa, equip de superior categoria i que arribava més rodat, els homes d'Eder Sarabia han encadenat quatre victòries consecutives.

L'última, contra l'UE Costa Brava, l'antic Llagostera, a Palamós. Els tricolors van guanyar per 0 a 2, amb un gol en cada meitat. Marc Fernández va obrir el marcador en el minut 41 després que els dos equips gaudissin d'ocasions.

En la segona meitat, amb molts canvis, Manu Nieto va sentenciar quan faltaven cinc minuts per al final. L'Andorra torna a jugar aquesta tarda. Ho farà contra l'Al-Rayyan de Qatar, a Palafrugell (19:30 h).

Imatge: FC Andorra

Primera victòria d'Andorra a l'Europeu de petits països (56-91) Un gran últim quart porta Andorra a la victòria contra Gibraltar en l'Europeu de petits països (91-74)