Un gran últim quart porta Andorra a la victòria contra Gibraltar en l'Europeu de petits països (91-74)

La selecció de bàsquet ha guanyat el segon partit d

La selecció de bàsquet ha guanyat el segon partit de l'Europeu de petits països contra Gibraltar per 91 a 74 i s'assegura la tercera posició.

El marcador és més voluminíos del que s'ha vist al parquet, però els jugadors de David Eudal han signat un gran darrer quart (parcial de 33 a 15) que ha servit per guanyar sense patiment final.

Andorra ha sortit millor i ha dominat el primer quart i bona part del segon. Una reacció de Gibraltar l'ha portat a capgirar el marcador i arribar al descans amb un avantatge mínim (58-59).

En el tercer quart s'ha mantingut la igualtat i no ha estat fins al darrer que Andorra s'ha disparat gràcies a l'encert en els triples i la bona defensa. Guille Colom, amb 27 punts i 8 rebots, ha estat el millor andorrà.

També han destacat Sergi Serrato, amb 16 punts, i Aaron Guzmán, amb 15 punts i 12 rebots. Dissabte la selecció tancarà el torneig contra Malta.