ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Quatre llistes a Ordino amb el retorn d'Enric Dolsa

www.andorradifusio.ad

Els prop de 1.800 habitants amb dret a vot a Ordino comptaran amb 4 candidatures contra les dues que hi havia en els passats comicis comunals: ACO+DA+Liberals, que formen 'En Comú per Ordino', Terceravia, Independents+PS i la plataforma liderada per Enric Dolsa.

La primera de les propostes en presentar-se, "Per Ordino" ha estat la de l'Enric Dolsa, que creu que la parròquia ha perdut pistonada. Pere Mas és el número dos.

Jordi Balsa i Encarnació Vázquez per Terceravia

La segona llista que s'ha presentat a la parròquia ordinenca ha estat la de Terceravia+Independents, encapçalada per Jordi Balsa i Encarnació Vázquez com a candidats a cònsols.

Els segueixen en els llocs més immediats David Drets i Noemí Abitbol. El presentador de la candidatura, Xavier Surana, s'ha mostrat satisfet de poder presentar candidatura en aquestes comunals. 

Sandra Tudó i Jean-Michel Armengol lideraran la llista de PS+Independents

La consellera comunal Sandra Tudó i Jean-Michel Armengol són les cares visibles d'Independents+PS. Bàrbara Pàmies i Jaume Rifà són, respectivament, els números 3 i 4.

I també hi ha Esteve López, membre històric del PS, que figura en el número nou.

No concorre finalment als comicis Eric Bartolomé, que en el seu moment va ser un dels noms que sonaven per ocupar posicions capdavanteres.

Mortés opta a la reelecció amb Eva Choy de dos i part de l'actual majoria

I, finalment, ha validat la seva llista En Comú per Ordino, que agrupa representants d'ACO, Demòcrates i Liberals, amb l'actual cònsol, Josep Àngel Mortés, que aspira a la reelecció.

L'actual consellera de la minoria Eva Choy l'acompanya com a número dos. I no és l'única, ja que hi són els actuals consellers Xavier Herver, Jordi Serracanta, Samuel Duró o Maria del Mas Coma.

En els darrers 4 anys el nombre d'electors de la parròquia ha crescut al voltant d'un 10%.

 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

3.231.220.225