ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Tres llistes en disputa a Andorra la Vella, una menys que el 2015

www.andorradifusio.ad

Tres llistes lluitaran pel comú d'Andorra la Vella a les properes eleccions del 15 de desembre. Una menys que als anteriors comicis del 2015. Seran la candidatura conjunta de Demòcrates, Liberals d'Andorra i Progressistes-SDP, la del Partit Socialdemòcrata i la de Terceravia+Independents.

Terceravia s'estrena en unes comunals

Terceravia+Independents es presenta per primer cop en unes comunals. L'han presentat a primera hora Ruth Vila i Jaume Tadeo.

Per a cònsol major, aposten per Emi Matarrodona, que ja va encapçalar la territorial a les passades generals. L'acompanya Jaume Carrera, seguit de Joan Lluís Ayala i Ildefons Serrano, de números 3 i 4. La formació ha volgut ser de continuïtat.

Marsol vol repetir amb Astrié de 2 i el projecte En Comú per Andorra la Vella

En Comú per Andorra la Vella han estat els següents en presentar la candidatura que encapçala l'actual cònsol major, Conxita Marsol, amb David Astrié de número 2 i l'actual cònsol menor, Miquel Canturri, de 3.

Els Liberals ocupen els llocs 4 i 8 de la candidatura, amb Gerard Estrella i Letícia Teixeira, mentre que Meritxell Pujol és la representant progressista en el número 5.

Han presentat la llista la ministra Ester Vilarrubla i el secretari d'estat Marc Pons. La defineixen com a plural, paritària i confien que es comprengui l'entesa, que és de noms, per donar continuïtat al projecte demòcrata. 

Carmona repeteix acompanyada ara de Sergi González

L'última llista ha estat la del PS, encapçalada per l'actual consellera Dolors Carmona. Lídia Samarra recula un lloc i deixa pas a Sergi González com a número 2.  El jove Pere Baró ocupa el 4, mentre que en el 5 trobem l'empresari Antonio Miralles.

Els presentadors de la candidatura han estat els consellers generals Pere López i Roger Padreny. Es presenten amb un projecte ferm i motivats per treballar per la parròquia. 

Les actuals conselleres major i menor, Mònica Codina i Maica Nin, han estat les encarregades de rebre les diferents candidatures, juntament amb el secretari comunal.

 

Informa: Laura Massegú
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

3.231.220.225