ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les raquetes de neu, una alterativa més per gaudir de la muntanya

www.andorradifusio.ad

Les raquetes són per als turistes inexperts en l'esquí una bona alternativa per trepitjar neu i descobrir paisatges. L'oficina de turisme de la Massana ha ampliat aquesta temporada les seves excursions i se'n poden fer cada cap de setmana acompanyats per un guia de muntanya.

Venen de València, Burgos i Còrdova i després de visitar els llocs més emblemàtics del país, volen endinsar-se en alguns dels racons menys massificats.

Les raquetes és una bona opció per a tots els públics i és que la seva pràctica no requereix experiència prèvia. Unes primeres instruccions de com fixar-se les raquetes a les botes, i ja estem a punt per iniciar l'ascens.

Tot i que els gruixos importants de neu encara costen de trobar, els boscos de Pal presenten un bon aspecte per a la pràctica de les raquetes o l'esquí de muntanya. A més permet als usuaris desconnectar del soroll, i deixar-se portar per la naturalesa.

Gràcies a l'èxit d'aquesta proposta, enguany s'ha decidit ampliar les sortides a dissabtes i diumenges. Pel preu de 13 euros i en tan sols 3 hores de temps, els visitants tenen l'oportunitat de trepitjar neu verge, respirar aire pur, gaudir del paisatge i si es té sort descobrir alguns dels animals que hi habiten.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix: