Recupera la furgoneta robada gràcies a les xarxes socials

Les xarxes socials cada dia estan més presents i tenen m&e

Les xarxes socials cada dia estan més presents i tenen més utilitat per a més gent. Un exemple curiós i positiu és el del bomber andorrà Isak Lax, a qui li van robar la furgoneta fa uns dies i gràcies a la col·laboració dels internautes l'ha pogut recuperar.

Després que li robessin la furgoneta, el dimarts de la setmana passada a l'exterior d'una botiga de Mataró, va decidir penjar una fotografia del vehicle i un avís que havia estat robada a les xarxes socials i a tots els fòrums que va poder.

La furgoneta va ser compartida per almenys 6.000 usuaris i va crear molt enrenou. Un d'ells la va trobar a un pàrquing de Badalona i va trucar als Mossos d'Esquadra, que van avisar al bomber. Isak Lax encara no ha pogut anar a veure-la però per les fotografies que li han enviat no sembla que l'exterior del vehicle estigui molt malmès.

Avui mateix a Facebook s'ha publicat una altra crida a trobar aquesta altra furgoneta amb matrícula andorrana robada a Castelldefels.Informa: Pere Moliné

Comparteix:

El grup Elenco Aragonés porta les jotes a Sant Julià Liberals d'Andorra estudiarà la viabilitat de convertir BPA en una cooperativa