Liberals d'Andorra estudiarà la viabilitat de convertir BPA en una cooperativa

www.andorradifusio.ad

Liberals d´Andorra es reunirà la setmana vinent amb els impulsors de Raiffeisen Andorra per explorar la viabilitat de convertir BPA en un banc cooperatiu. Se sumen així al PS, que ahir també anunciava que veu amb bons ulls la proposta i que l´estudiarà. Amb vista al nou curs polític, els liberals es preparen per a una tardor marcada per l´afer BPA, la negociació amb la Unió Europea i les eleccions comunals.

Tota opció que pugui servir per resoldre la crisi de BPA mereix ser estudiada. És amb aquesta premisa que Liberals d´Andorra estudiarà amb cura i precaució els detalls de la proposta del col·lectiu Raiffeisen Andorra per convertir l´entitat en un banc cooperatiu i preservar així el màxim valor dels actius i llocs de treball.

Si ahir el PS anunciava que dijous es reunirà amb els impulsors de la iniciativa, els liberals ho faran la setmana vinent. El conseller general Ferran Costa assegura que és una proposta que "com a mínim ha de ser tinguda en compte i estudiada". El grup parlamentari valorarà "totes les solucions possibles per arribar a acordar la millor sortida a la situació de BPA, el que sigui menys perniciós per als interessos de dipositaris, treballadors i accionistes".

La resolució de l´afer BPA serà un dels tres temes que marcaran la represa del curs polític per als liberals, així com la negociació amb la UE per l'acord d'associació i les properes eleccions comunals, ha manifestat Costa.

Costa indica que serà a partir de Meritxell que s´activarà tota la maquinària per a les comunals. Ja avança, però, que la voluntat del partit és presentar candidatures a totes les parròquies.

Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix:

Recupera la furgoneta robada gràcies a les xarxes socials Veïns d'Ordino recullen signatures per retirar una carrossa per a turistes arrossegada per un cavall