ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Reducció d'activitat a Caldea amb la meitat de treballadors en suspensió temporal del contracte laboral

www.andorradifusio.ad

Caldea té la meitat de la plantilla afectada per una suspensió temporal del contracte laboral i tota la secció administrativa fent teletreball. El director del complex, Miguel Pedregal, confia a reprendre l'activitat a ple rendiment pel pont de la Puríssima si s'aixequen les restriccions als països veïns.

Després de perdre el pont de Tots Sants a última hora pel confinament a França i les restriccions de moviment a Espanya, que de moment no tenen data de finalització, des de dilluns i per mesures de prevenció hi ha una vintena de persones d'administració fent teletreball.

D'altra banda, s'ha decidit reduir l'activitat del centre, amb el tancament del termolúdic però deixant operatius Innú i el club de socis. Aquesta situació, segons ha explicat el director del termolúdic, Miguel Pedregal, al programa 'Ara i Aquí' de RNA, ha portat el centre a aplicar una suspensió temporal del contracte laboral a la meitat de la plantilla, que en temporada baixa és d'uns 120 treballadors.

Tot i la menor activitat, s'ha decidit que les famílies puguin anar a l'Inúu diumenge a la tarda amb fills menors de cinc anys i que els residents puguin accedir-hi per només setze euros.

Esperances posades en el desembre

Mentrestant, de cara al desembre, confien poder treballar el pont de la Puríssima amb una certa normalitat.

Sobre els testos a l'hivern, és del parer que sigui Salut qui encapçali el control de testos i la traçabilitat. "El sector privat no ha de ser en cap cas qui porti la càrrega del control sanitari, això és competència directa de Salut", opina.

L'estiu ha estat una bona base de treball en la imatge de país segur, però diu que hi haurà molta feina per endavant i decisions marcades per la incertesa del moment.

Entrevista completa al director de Caldea, Miguel Pedregal, a l'Ara i Aquí:

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

3.238.99.243